Ohjelmat

 

Danger Bros: Räjähtävä bileakti, joka hoitaa homman kotiin yökerhoissa ja yksityistilaisuuksissa. Tämän bändin ollessa lavalla on pakko päästä bailamaan ja pelkkä ryhmän lavapreesens saa hien otsalle. Bändi esiintyy joko neljä- tai viisihenkisenä. Soittajat ovat aina huippuluokkaa. Bändin livekokoonpanossa lavalla kuullaan ja nähdään muun muassa kitaristi Olli Siikasta, basisti Juha-Matti Rautiaista, rumpali Happi Leppästä, kiipparisti Mikko Pellistä ja laulaja/basisti Mikko Pohjolaa.

Konsta Niskavaara & Ilmavoimien GrooveBand: Konsta toimii solistina 8- henkisen ammattiorkesterin säestämänä. Komppiryhmän lisäksi bändiin kuuluu kolme puhaltajaa. Hienosti sovitettu ohjelmisto kattaa laajan otoksen iskelmää, poppia, rokkia ja soulia. Tänä syksynä ryhmä tekee Quentin Tarantinon elokuvista tutusta musiikista hienon spektaakkelin, jolloin porukkaan liittyy upea laulajatar Elena Mindru. Ennenkaikkea tyylikkäästi!

Akustisesti: Konsta sooloilee trubaduurina omalla nimellään.  Vuosien varrella kerätty ohjelmisto kattaa noin 200 biisiä ja keikoilla saatetaan kuulla myös improvisoituja osuuksia. Myös radiojuontajana toimivalla Konstalla on luonnollisesti sana hallussa. Parhaimmillaan Konstan trubaduurikeikka yhdisää hyviä biisejä ja stand up- komiikkaa. 🙂

Niskavaara&Siikanen: Muuten meininki on samanlaista kuin Konstan trubaduurikeikoilla, MUTTA Kitaristi Olli Siikanen täyttää hienoilla saundeilla musiikin uusiin ulottuvuuksiin. Olli on kansainvälisestikin tunnustettu kitaristi, jota on kuultu monilla levyillä sekä TV-bändeissä.