Kuka olen

Tervehdys!

Aikuisuuden kynnyksellä tuli musiikki ja syöksi minut madonreikään, jossa poukkoilen hallitsemattomasti edelleen. Silloin myös päätin, että haluan tehdä musiikkia ammatikseni. Olen ollut onnekas, koska näin on käynytkin. Tosin työtä, omistautumista ja onneakin on tarvittu. Muusikkous on elämäntapa, jossa ei tule koskaan valmiiksi. Nykyisin saan käyttää sanan säilää myös radiojuontajana. Uusi aluevaltaus on osoittautunut oivaksi haasteeksi, jossa pääsen harjoittelemaan sanallista referointia ja kertomaan ihmisille millä tavalla minä koen erilaisia asioita.

Muusikon töitä haluan tehdä laajalla rintamalla. Toimin solistina muun muassa ilmavoimien groovebändissä, sekä omassa bilebändissä Danger Brosissa. Lisäksi keikkailen akustisesti yksin tai kitaristi Olli Siikasen kanssa.  Omaa soolotuotantoa olen valmistellut pikkuhiljaa kaiken muun ohessa. Haaveet musiikin suhteen liittyvätkin oman levyn tekemiseen. Totta kai haluan myös saada ihmiset viihtymään keikoilla!

Aikaisempia työyhteisöjä minulle ovat olleet muun muassa Hausmylly, Steve’n Seagulls, Katri-Helena ja Spanky, Wanky & Funksearchers.